Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mykonos Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mykonos Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mykonos Lentokenttä miniopas

Mykonos Lentokenttä
Autonvuokraus Mykonos Lentokenttä

Mykonos Islanti National Airport (JMK) on pieni lentokenttä sijaitsee 4 km kaupungin ulkopuolella Mykonos. Ei ole mitään julkista liikennettä lentokentältä niin taksi on paras vaihtoehto. Monet hotellit tarjoavat omat matkansa kuitenkin. On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, kuten Avis, Hertz ja Sixt. On vain vähän tietoa Englanti lentoasemasta.

Mykonos Lentokenttä avattiin vuonna 1971 ja vuonna 2003 oli 340 000 matkustajaa vierailulla lentokentällä. Ne, jotka ovat käynnissä säännöllisiä reittejä pitkin vuotta, lentoyhtiöt Aegean Airlines ja Olympic Airlines. Vilkkain reitti on Ateenan. Toukokuun ja lokakuun välillä on myös monia charter ja lentoyhtiöitä, jotka lentää tänne.EasyJet lentoja LontooseenRoomaanMilanon ja Pariisin.

Lentoasema ei ole ravintolaa, mutta kahvila, joka myy peruselintarvikkeita ja juomia, ATM, tullitta ja matkamuistomyymälä. Ei ole hotelleja lentokentän, mutta lähellä Tharroe Mykonos Hotel De Luxe on kokoushuoneita ja konferenssikeskus.