Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Iraklion

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Iraklion sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Iraklion miniopas

Iraklion
Autonvuokraus Iraklion

Heraklion (Iraklion, Heraklion, Herakleion) on pääkaupunki Kreikan Välimeren Kreetan saarella. Se on melko keskellä saaren pohjoisrannikolla – ja on noin. 140000 asukasta (275000 pääkaupunkiseudulla), ja se neljäs suurin kaupunki Kreikassa.

Iraklion perustettiin vuonna 824 jKrKr. ja saracenerne, mutta luultavasti siellä oli portti täällä jo pronssikaudella. Myöhemmin saari oli ajoittain alle Bysantin, Venetsian ja ottomaanien valtaan. Lyhyt ajanjakso noin vuosisadan vaihteessa oli pääkaupunki Iraklion on Kreetan valtio, joka oli tuolloin käytössä kansainvälisten joukkojen.Vuodesta 1913, sekä muun Iraklion Kreetan on osa Kreikassa.

Iraklion on sekä historiallinen, luonnollinen historiallinen ja arkeologinen museo – sekä useita erityisiä museoita. On myös säilynyt rakennuksia sekä Venetsian ja Ottomaanien aikakauden. Historiallinen vetonaula on vielä kaivettu rauniot määräämästä lähes 4000 vuotta vanha Minoan Palace of Knossos – että suurimpia arkeologisia löytöjä Kreikan pronssikaudella.

Se sijaitsee noin. 4 km etelään Iraklion keskustasta.

Irak Lions internasjonele Airport – ”Nikos Kazantzakis” (nimetty kuuluisa runoilija) – on noin. 5 km itään keskustasta.