Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lefkada

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lefkada sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lefkada miniopas

Lefkada
Autonvuokraus Lefkada

Lefkada (Levkáda, Lefkosiin, Leukos) on saari ala 293 km2, joka kuuluu Joonian saaret. Se sijaitsee länsirannikolla Kreikka – aivan mantereen lähellä, johon se on sidoksissa molemmissa avulla ponttonisilta ja suuri pato.Saarella on yhteensä 23000 asukasta, ja lähes puolet asuu pääkaupungissa Lefkáda kaupunki, joka sijaitsee kaukana pohjoisessa.

Lefkáda kaupunki tunnetaan parhaiten pitkästä kävelykatu, jossa useimmat liikkeet ovat – ja sen kaunis venesatama. From kaupungin on busforbindelse Ateena (matkaa 370 km). On myös useita pieniä kaupunkeja ja lomakohteet rannikolla ja vuorilla (jos korkein kohta – Stavrotas – sijaitsee 1158 m). Suosituin kylpyläkaupunki – Nidri (Nydri) – sijaitsee saaren itärannikolla. Sieltä näet koko pienen saaren Skorpio, jossa Aristoteles Onassis ja Jacqueline Kennedy oli hänen loma paratiisi.

Lafkádas tärkeimmät nähtävyydet liittyvät vapaa-ajan toimintaa – etenkin ranta-ja purjelautailu. Vasili Bay, Etelä pidetään yhtenä parhaista lainelautailu paikkoja Euroopassa. On kuitenkin olemassa myös useita luonnonkauniita kirkkoja, luostareita ja museoita saarella. Käydyimmät on arkeologinen museo keskellä Lefkáda kaupungin.

Lähin lentokenttä – Lefkos Preveza Airport – sijaitsee mantereella, noin. 20 minuutin ajomatkan päässä Lefkáda kaupunki.