Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kithira

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kithira sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kithira miniopas

Kithira
Autonvuokraus Kithira

Kithira (Kythira, Kythera) on saari / 284 km 2, sijaitsee aivan etelään Peloponnesoksen niemimaalla Kreikkaan. Se kuuluu Joonian saaret, ja on koko väestöstä noin.3500. On olemassa useita pieniä, maalauksellisia kyliä on Kithira – useimmista vaatimaton asukasluku (välillä 100 ja 200).

”Capital” nimeltään Chora (kutsutaan myös Kithira kaupunki), sijaitsee aivan etelässä, ja siellä on noin. 270 asukasta. Kuitenkaan ole oma satama, sitten lauttaliikenne mantereelle (Peloponnesoksen ja Pireuksen) kulkee Diakoufti, joka sijaitsee saaren koillisrannikolla.

Matkailu on erittäin tärkeää saaren taloudelle, ja se on lomaa rauhallisessa, luonnonkauniissa ympäristössä, turistit lähinnä tänne. Kylät ja kauniit rannat (joista osa pääsee vain meritse) on Kithira tärkeimmistä nähtävyyksistä. Saarella on myös useita kulttuurinähtävyyksiä, ja tässä Bysantin ja arkeologisen museon Chora mainittu.

Lähin lentokenttä – Kithira Islanti National Airport – sijaitsee 8 km pohjoiseen Chora.