Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Paros

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Paros sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Paros miniopas

Paros
Autonvuokraus Paros

Kreikan saarella Paros sijaitsee Egeanmeren ja on yksi suurimmista saarista Kykladien. Paros on   suosittu matkailukohde, ja on noin 15000 asukasta (2009).Pieni, kodikas kyliä kalkittu talot ja siniset ovet hallitsevat saaren ja rannikon ovat kauniita rantoja.

Tärkein kaupunki on nimeltään Parikia (n. 2000 asukasta), joka sijaitsee lahden rannalla luoteeseen saaren. Sieltä on lauttayhteyksiä monissa muissa Kreikan kaupungeissa ja saarilla, mukaan lukien Ateena, MykonosNaxosSamosKreetaIos ja Santorini.

Parikia löytyi pieni, mutta mielenkiintoinen arkeologinen museo – näyttely 6000-vuotiaan esineitä. Läheiset Ekatontapylianí kirkko – ”kirkko 100 ovien 500-luvulla. Kirkko on rakennettu uudelleen useita kertoja, viimeksi vuonna 1960.

Muuten Parikia hyvä ostos, vilkasta yöelämää baareissa ja diskoissa – ja rannat erinomaiset mahdollisuudet vesiurheiluun.

Pohjois puolella saarta sijaitsee kaupungin Naoussa, joka on myös monet matkailijat kesällä. Vierailu vuoristokylässä Lefkas on suositeltavaa – kun kuuluisa marmori kaivokset sijaitsevat.

Paros airport Panteleio lentokenttä sijaitsee 9 km lounaaseen Parikia, ja on päivittäiset lennot Suomeen / Ateena.