Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Syros

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Syros sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Syros miniopas

Syros

Autonvuokraus Syros

Kreikan saarella Syros kuuluu Kykladien saaristossa, joka sijaitsee Egeanmeren. Saarella on noin 25000 asukasta, ja tärkein elinkeino on merenkulku, kalastus ja maatalous. Syros on hallinnollinen, kaupallinen ja kulttuurinen keskus Kykladien. Korkein vuori on Pyrgos – sijaitsee 442 m

Tärkein kaupunki Hermoupolis (Ermoúpolis) sijaitsee itärannikolla ja on 13400 asukasta. Hermoupolis on tärkeä satama ja lauttaliikenteen moniin muihin Kreikan kaupunkeihin.

Tärkein kaupunki on useita historiallisia kohteita, kuten City Hall 1876, arkeologinen museo – ja löytöjä pronssikaudelta, Metamorphosis tuomiokirkko 1824, kaunis kirkko Agios Nikolaos vuodesta 1850 ja sininen kupoli, ja kartanon Velissaropoulos – vaikuttava rakennus seinämaalauksia.

Noin. 10 km päässä kaupungin (klo korkeus) Ano Syros – keskiaikainen kaupunki rakennettiin venetsialaiset 1300-luvulla. Täältä yksi on upea näköala Hermoupolis.

Muuten kaupunki on hyvät uima-hiekkarannat ja hyvä yöelämä.

Syros on 12 kylää ja merenrantakohteita, jos kuuluisin saarella: Megas Gialos, Agathopes, Galissas, Kini, Kastri, Finikas ja Chalandriana. Parhaat rannat ovat länsi-, etelä-ja itäpuolella saarta.

Pieni lentokenttä Syros Islanti National Airport – sijaitsee aivan etelään Hermoupolis – on päivittäiset lennot / Ateenasta.

Suomi