Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Santorini Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santorini Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santorini Lentokenttä miniopas

Santorini Lentokenttä
Autonvuokraus Santorini Lentokenttä

Santorini (Thira) National Airport (JTR) on pieni lentokenttä sijaitsee hieman pohjoiseen kylän Kamari ja 7 km päässä pääkaupungista Thira. Santorini on yksi harvoista saarten Kykladien oman lentokentän. Bussit jotka kulkevat lentokentän ja Thira, ja jotkut hotellit tarjoavat myös omat matkansa. 4 eri autovuokraamot ovat edustettuina lentoasemalla, Hertz, Europcar, Budget ja Axion.

Lentoasema on yhdistetty siviili-ja sotilasilmailun lentokenttä. Ne lentoyhtiöt, jotka liikennöivät säännöllisesti tässä Olympic Air, Aegean Airlines ja Ateenan Airways.Kesällä Santorini Airport on ylläpitää yli 20 erilaista tilauslentoyhtiöitä.

Vain hyvin harvat tilat lentoasemalla. Ei ole tullitta, mutta kultakauppa. Lentokentällä on pankkiautomaatti ja baari.