Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Samos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Samos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Samos miniopas

Samos
Autonvuokraus Samos

Samos kuuluu nordegéiske saarille. Se sijaitsee kaukana idässä Egeanmeren vain 1,5 km päässä rannikolta Turkki. Saari kuuluu Kreikalle. On noin. 40000 ihmistä Samos, josta noin. 6500 pääkaupungissa Samos, joka sijaitsee Koillis-saaren. Se roikkuu yhdessä naapurikaupungissa Vathos (n. 3000 asukasta) – ja koko kaupunki monimutkainen on siis usein Vathos. Saaren toiseksi suurin kaupunki – Karlovasi (n. 6000 asukasta) sijaitsee luoteeseen.

Matkailukohteena Samoksen saarella, jossa on kaikki: upeita rantoja, kauniita kyliä ja monipuolinen yöelämä – ja vaihteleva luonto.Saaren korkein kohta – Vigla – on 1433 m.

Myös silloin, kun on kyse historiallisten paikkojen Samos on paljon tarjottavaa. Arkeologinen ydinalueella sijaitsee kaakkoon. Mistä löydämme Pythagoreion, edelleen vaikuttava Kreikan ja Rooman oldtidsbyggverk. Sekä tämä vetovoima, ja lähellä ”Heraion Samoksessa – rauniot kreikkalaisen temppelin 800 vuotta ennenKr. – Unescon maailmanperintökohde. Tämä alue on myös ”Eupalinos tunneli” – Euroopan vanhin maanalainen vesijohto – joka oli rakennettu 530-luvulla jKrKr. Ja se on yli 1 km pitkä.

Lähellä oldtidsminnesmerkene, ja noin. 9 km lounaaseen Samoksen kaupungissa, Samos International Airport on ”Aristarchos”.