Autovuokraamo Englanti

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Englanti

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Englanti sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Englanti miniopas

Autovuokraamo Englanti
Autonvuokraus Englanti

Englannissa sijaitsee kaakkoisosassa Yhdistyneen kuningaskunnan (virallisesti: Iso-Britannia Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin ), ja se on suurin ja väkirikkain maa saarella.Englannissa on 51 miljoonaa asukasta (2008), joka rajautuu Skotlanti pohjoiseen ja Walesin länteen.Maalla on myös rantaviivaa Pohjanmerellä, Irlanninmerellä, Englanti Channel, Kelttienmeren ja Bristolin kanaaliin.

Maisema-Englannissa on pitkälti ominaista alanko, mutta pohjoisessa ja luoteessa ylängöt jotain. Korkein vuori on Scafell Pike – sijaitsee 987 m Lounaaseen maan karu hiekkakivi ja granittplatåer.

Englannissa on lievä, lauhkea ilmasto, säiden mukaan. Usein ilmapiiri on ominaista korkea kosteus.

Pääoma ja maailman metropoli Lontoo on 7,5 miljoonaa asukasta (noin 12 miljoonaa euroa pääkaupunkiseudulla), sijaitsee Thames Kaakkois-Englannissa.Kaupunki on yksi tärkeimmistä poliittisista, taloudellisista ja kulttuurikeskukset maailmassa. Lontoossa on monia maailman tunnetuimpia maamerkkejä, kuten Buckinghamin palatsi, Lontoo Bridge, parlamentin, Big Ben, Lontoo Eye ja British Museum, vain muutamia mainitakseni.

.Monet näistä kaupungeista ovat kansainvälisiä lentokenttiä.

Lontoon Heathrow’n lentokenttä on suurin ja vilkkain kansainvälinen lentokenttä Englannissa.Lentokenttä sijaitsee 24 km länteen Lontoon keskustassa.

Pääoma on myös pienten lentoasemien Lontoo City Airport, Lontoon Stanstedin lentokentälle ja Lontoon Gatwickin lentokentälle.

Kautta Halpavuokraauto.fi voit varata auton vuokraus on edellä lentokentillä ja useimmissa suurissa kaupungeissa ja resorts. Varaa halpa autonvuokraus tänään.