Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Coventry

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Coventry sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Coventry miniopas

Autovuokraamo Coventry
Autonvuokraus Coventry

Coventry West Midlands county omaisuudesta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla eteläosan Englannissa. Coventry on kyse. 100 km luoteeseen yliopistokaupunki Oxfordin ja yli 150 km luoteeseen pääkaupunki Lontoo. Kaupunki on yhdeksänneksi suurin Englannissa ja yhdenneksitoista suurin Isossa-Britanniassa, ja väestö mitattiin lähes 310 000 vuonna 2008.

Lady Godiva, jonka väitetään ratsasti alasti kaupungin läpi perustettu benediktiiniläisluostari miehensä kanssa vuonna 1043 Ulkopuolella portit on kehitetty markkinoiden kasvoi kaupunki. Keskiajan Coventry oli tärkeä kaupunki, sillä tekstiili-tuotanto, mutta paljon vanhaa kaupunkia tuhoutui toinen World War II. Moderni Coventry tarjoaa monia toimintoja ja juhlia, kuten perhe-festivaali Godiva Festival ja International Jazz Festival.

Sen jälkeen Coventry Airport jouduttu sulkemaan joulukuussa 2009, Birmingham International Airport, lähin lentokenttä. Birmingham International Airport on noin. 15 km ulkopuolella Coventry ja oli kuudes vilkkain lentoasema Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 2007.