Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cambridge

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cambridge sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cambridge miniopas

Autovuokraamo Cambridge
Autonvuokraus Cambridge

Cambridge on kaupunki ja hallinnollinen keskus maakunnassa Cambridgeshiren. Läänin sijaitsee itään eteläosassa Englannissa, vaikka kaupunki sijaitsee etelään läänissä.Cam-joki virtaa kaupungin läpi ja asukasmäärä mitattiin yli 120 000 (2008) kaupungin rajojen. Cambridge perustettiin vuonna 1207 ja on yksi maan vanhimmista kaupungeista.

Cambridge on kuuluisa siitä, että yliopistojen kaupunki, ja Cambridgen yliopisto on Englannin toiseksi vanhin yliopisto ja neljänneksi vanhin. Yliopisto perustettiin vuonna 1200 ja yliopiston rakennukset ovat historiallisesti ja komea. Suuri osa kaupungin merkkejä keskiajan, kuten kadut ja sillat. On paljon päästä Cambridge, ei vain museoissa, näyttelyissä ja historiallisia rakennuksia. On olemassa useita teattereita, konserttisaleja ja festivaaleja, kuten Shakespeare festivaali, jazz festivaali ja olut festivaali.

Lontoon Stanstedin lentokenttä on lähin lentokenttä Cambridge ja sijaitsee noin. 50 km etelään.Muut suuret lentoasemat ovat ajomatkan päässä kaupungin kuten Lontoon Gatwick ja Heathrow.