Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Plymouth

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Plymouth sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Plymouth miniopas

Autovuokraamo Plymouth
Autonvuokraus Plymouth

Plymouth on rannikko kaupunki sijaitsee länteen Englannin ja on osa maakunnan Devon.Kaupunki sijaitsee etelärannikolla ja jumpperi Plymouth Sound, joka johtaa Englanti Channel. Vuodesta 1914, Plymouth muodostui myös kaupunkien Stonehouse ja Devonport. Plymouth on suuri satama, jossa Kuninkaallisen laivaston on asetettu, aiheuttaa raskaan pommituksen aikana 2 World War II. Vuonna 2008 väestöstä mitattuna lähes 250 000

Satama on tärkeä kaupungin, vaikka se tulee matkailusta. National Marine Aquarium on yli 400 lajia, kuten haita ja merihevosia. Ne elävät suurissa säiliöissä, jotka muistuttavat niiden luonnollisessa elinympäristössä. Historiallinen alus ”Mayflower” purjehti sekä rahti pilgrimsfedrer Plymouth ja voidaan kokea Plymouthin Mayflower Näyttely. Theatre Royal tiedetään esittää muutamia tunnetuimpia kappaleita, kuten Sound of Music.

Se kestää 20 minuuttia ajaa Plymouth City Airport lentävät eri puolilla Isoa-Britanniaa.