Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Swindon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Swindon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Swindon miniopas

Autovuokraamo Swindon
Autonvuokraus Swindon

Swindon omaisuutta läänin Wiltshire Etelä Englannissa. Se on noin. 110 km ja pääkaupunki Lontoo, joka sijaitsee kaupungin itäpuolella.Bristol sijaitsee noin 60 kilometriä länteen Swindon, vaikka yliopistokaupungissa Oxfordin on löytää lähes 50 km luoteeseen suuntaan.Puoliväliin asti 1800 oli Swindon pieni kauppapaikka, mutta alkoi kasvaa seurauksena rautateiden työpajoja rakennettiin täällä.Vuonna 2009 väestöstä mitattuna yli 155 000

Vanha tori on tänään vanha kaupunki, ja täällä on viehättävä puutarha ja kapeat kadut ja jalkakäytävä kahvilat, ravintolat ja baarit. Moderni kaupunki on jalankulkijan kaupunki ja suosittu ostosalue. Useat museot keskittyy rautateihin ja juniin, myös Steam-museo, Swindon & Cricklade Railway, joka tarjoaa matkoja höyryvetureita.Rovers Farm on eläintarha ja Coat Water Country Park on kaunis alue jossa toimintaa ja järvi.

Southampton Airport on lähin suuri lentokenttä sijaitsee noin. 70 km päässä Swindon.