Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Southampton

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Southampton sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Southampton miniopas

Autovuokraamo Southampton
Autonvuokraus Southampton

Southampton sijaitsee kaukana etelässä Englannissa ja on osa maakunnan Hampshire.Kaupunki kuuluu Isle of Wight, yläosassa Southampton vettä Bay ulottuu Englanti Channel. Seuraava paikka, jossa joet kohtaavat on Southampton Test ja kutinaa. Southampton on suurin kaupunki Hampshiressa asuu lähes 250 000 (2008).

Southampton: n historia juontaa juurensa roomalaisten aikaan, mikä on edelleen osoitus vanhankaupungin muodossa jäänteitä Rooman kaupungin muurien.Kaupunki on pitkään ollut tärkeä satama ja loukkaantui 2 World War II. Tämä tarkoitti, että suuri osa kaupunki tuhoutui, mutta useat historialliset rakennukset selvisivät myös museo Medieval Merchants House peräisin 1200-luvulta. Southampton on myös moderni kaupunki, joka voi tarjota hyvät ostosmahdollisuudet, järjestetään retkiä keskustaan, veneily järvellä ja lukuisia vehreitä, joista osa on peräisin keskiajalta.

Southampton Airport sijaitsee vain 7 kilometrin päässä keskustasta ydin ja 20. suurin lentokenttä Englannissa.