Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ipswich

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ipswich sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ipswich miniopas

Autovuokraamo Ipswich
Autonvuokraus Ipswich

Ipswich sijaitsee Kaakkois- Englannissa ja on pääoman Suffolkin kreivikuntaa.Kaupunki on pitkään ollut tärkeä satama, ja sijaitsee joen Orwell, noin 20 km joesta toimipiste Pohjanmerellä. Ipswich on valmistettu esineitä keramiikkaa ja villan jälkeen 600-luvulla, ja vuonna 1600 oli laajentaa satamaan. Tänään asuu yli 140 000 (2008).

Kaupunkikuvaan Ipswich hallitsevat vanhat rakennukset ja suurin osa on peräisin keskiajalta. Manor Christchurch Mansion päässä 1548, ja julkisen koulun 1400-luvun tuttuja nähtävyyksiä. Niille, jotka haluavat kokea tyypillistä Englanti majatalot, monet vanhat ja kunnioitettavaa Ipswich, kuten Great White Horse kuin Charles Dickens käyttää teoksessaan Pickwick Papers. Lapset voivat nauttia olostaan Kidz-Britannia ja aikuiset vierailla kaupungin lukuisissa museoissa.

Travelers saapuvat maahan lentäen lentoon Norwich International Airport, joka sijaitsee 65 km päässä Ipswich. Toinen vaihtoehto on Lontoon Stansted Airport sijaitsee 67 km päässä.