Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Brighton

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brighton sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brighton miniopas

Autovuokraamo Brighton

Autonvuokraus Brighton

Brighton on usein vieraillut kaupunki läänissä Itä-Sussexissa Englannissa .Kaupunki sijaitsee maan eteläosassa, lähellä Englanti Channel. Pääkaupunki Lontoo on kyse. 80 km pohjoiseen Brighton.Kaupunki on yksi suurimmista merenrantakohteista Englannissa ja on ollut suosittu seaside resort vuodesta 1700. Väestöstä kaupunki mitattiin lähes 140 000 vuonna 2007.

Ilmasto täällä on lämmin ja paljon aurinkoa, ja loppupuolella 18. luvulla alkoi rikas ja sairas mennä Brighton, koska sää ja raikasta meri-ilmaa. Sivusto kasvoi Ylellinen, varsinkin kun George IV muutti tänne. Royal Pavilion on kaunis ja eksoottinen rakennuksessa, joka pystytettiin George IV, ja on olemassa mahdollisuuksia opastettuja kierroksia. Lisäksi monissa museoissa, se on myös akvaario täällä, Brighton Sea Life Centre.

Lähin lentokenttä matkustajille ja reittilennoilla Lontoon Gatwickin lentokentälle. Se kestää noin 45 minuutin ajomatka lentokentälle klo Brighton.

Suomi