Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lontoo Heathrow Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lontoo Heathrow Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lontoo Heathrow Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lontoo Heathrow Lentokenttä
Autonvuokraus Lontoo Heathrow Lentokenttä

Lontoon Heathrow’n lentokenttä (LHR) sijaitsee Hillingdon, Lontoon läntisellä alueella, 22 km päässä keskustasta.Lentokentällä on viisi terminaalia, jälkimmäinen avattiin toukokuussa 2008.  Terminaali 1 ja 3 ovat kävelyetäisyydellä, kun terminaali 4 ja 5 pääsee ilmaiseksi bussilla ja junalla. Lontoo, kävellä ja Heathrow bussilla, junalla ja metrolla. Seitsemän yritystä tarjoavat autonvuokraus.

Heathrow on maailman 3 suurin lentoasema mitattuna matkustajamäärän (2008) yli 67 miljoonaa matkustajaa vuodessa, ja suurin Euroopassa. Sitä käytetään 98 eri lentoyhtiöiden lentävät yli 170 eri kohteisiin. Lentokenttä päämaja British Airways, bmi ja Virgin Atlantic Airways.

Heathrow on yksi voisi toivoa ostosmahdollisuuksia, mistä ylellisyystavaroita Harrodsilta tullitta ja bohandel. Ravintolat ja kahvilat ovat monenlaisia ruokia eri puolilta maailmaa. Muita palveluja ovat langattomat Internet-, hieronta tuolit ja kauneus, eri VIP pidempään ja lasten leikkipaikka. Siellä on useita hotelleja sidoksissa eri terminaaleihin.