Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Exeter

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Exeter sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Exeter miniopas

Autovuokraamo Exeter

Autonvuokraus Exeter

Exeter on kaupunki ja pääkaupunki Englanti maakunnan Devon, joka sijaitsee Lounais- Englannissa .Kaupunki sijaitsee Etelä-joen Exe joka virtaa Englanti Channel.Vuonna 2008 väestöstä arvioidaan olevan yli 113 000 Exeter on muinainen kaupunki ja koska löytö on arvioitu, että oli työyhteisön täällä vuodesta 250 eKr. Kr.

Exeter on kulttuurikeskus, joka on paljon tarjottavaa, mutta se on ennen kaikkea historiallinen kaupunki. Suuri osa vanhan kaupungin tuhoutui toinen World War II, mutta paljon oli Uudistettu aikaa sen jälkeen. Tunnetuin rakennus on kaunis katedraalia 1200-luvulla. Muurissa on myös suosittu nähtävyys ja perustuu enimmäkseen 800: n, vaikka on myös edelleen Rooman kaupungin muuria. Harrastukset: Exeter City Film Festival, Summer Festival ja teemapuisto Crealy Great Adventure Park.

Exeter kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 9 km keskustan ulkopuolella.

Suomi