Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Stoke

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stoke sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stoke miniopas

Autovuokraamo Stoke
Autonvuokraus Stoke

Stoke-on-Trent on termi, joka käsittää kuusi pienempää aloilla, kuten Stoke ja Hanley keskustasta. Nämä alueet ovat kaupungin Stoke-on-Trent läänissä Staffordshiren ja puhekielessä kutsutaan ”Potteries”, koska keramiikka ja posliini tuotantoa. Stoke-on-Trent sijaitsee länteen Keski Englannissa, kaupunkien välissä Manchesterin ja Birminghamin.River Trent kulkee läpi kaupungin, ja vuonna 2008 asukasluku arviolta yli 160 000

Keramiikka on tärkeää Stoke-on-Trent ja teollisuus ulottuu vuoteen 1500. Vierailijat pääsevät paremmin käsityksen tuotantoa ja historiaa käymällä yhden tehtaan, galleriat, keramiikka-keskusten tai museoissa. Useiden tehtaanmyymälöitä voi olla kuuluisa ja kaunis kohteita voi ostaa muun muassa tuotemerkit Royal Doulton ja Portmeirion. Stoke-on-Trent tarjoaa kauniita puutarhoja ja puistoja eri mukavuuksia. Koko perhe voi tehdä matkan Alton Tower tai Trentham Monkey Forest, joka on suuri puisto, jossa monet yritykset.

Lentokenttä Manchester Airport on lähin lentokenttä Stoke-on-Trent ja on noin. 40 km kaupungin ulkopuolella.