Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sheffield

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sheffield sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sheffield miniopas

Autovuokraamo Sheffield

Autonvuokraus Sheffield

Sheffield on kaupunki läänissä Etelä-Yorkshiren, joka sijaitsee keskeisellä Englannissa , hieman pohjoisempana kuin etelässä.On noin 60 km ja ManchesterLuoteis.Sheffield sijaitsee joen Don, lähellä paikkaa, jossa Don kulkee mukana 4 pienempiä sivujokia. Vuonna 2008 asukasluku mitattuna yli 530   000 kaupungin rajojen.Kaupunki alkoi kasvaa 1000: n ja tuli suuri ja kuuluisa veitsi valmistaja.

Sheffield pidetään vihrein kaupunki maassa, ja on olemassa lukuisia puistoja erilaisia. Kasvitieteellinen puutarha Victorian kasvitieteellinen puutarha on otettava vierailla lisäksi National Park Peak District National Park. National Park on Britannian vanhin ja suurin, ja tässä on pieni, historiallisia kyliä, jotka on kokenut.Kaupungin rajojen myös monia museoita, teattereita ja monia gallerioita. Kirkot Pietarin ja Paavalin johtuu 1100.

Lentokenttä Robin Hood Airport Doncaster Sheffield sijaitsee noin. 30 km ulkopuolella Sheffield.

Suomi