Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus York

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot York sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

York miniopas

Autovuokraamo York
Autonvuokraus York

York County kuuluu North Yorkshiren ja se sijaitsee maan koillisosaan. Kaupunki sijaitsee missä kaksi jokea Ouse ja Foss tavata, ja se on noin 35 km päässä Leedslounaassa.Yorkin perustivat roomalaiset alkuvuonna 71 jKr Kruunua ja oli nimeltään Eboracum. Vuonna 866 viikingit ottivat kaupungin ja antoi sille nimeksi Jorvik, ja 1200, nimi York hyväksytty.

Väestöstä kaupungin rajojen on tällä hetkellä arvo lähes 200 000 (2008).

On olemassa monia edelleen, ja rakennukset kertovat kaupungin pitkästä historiasta. Osat muuri rakennettiin keskiajalla edelleen voimassa. Monet seurakunnat ovat säilyneet, mukaan lukien Pohjois-Euroopan suurin goottilainen katedraali York Minster. York Dungeons on pelottava kokemus, joka tapahtuu syvällä kellareissa Yorkin vankilassa. Järjestetään eri retkiä kaupungin ja että on monia museoita täällä, koska Jorvik Viking Centre.

Leeds Bradford International Airport on suurin lentokenttä Yorkshire ja on noin. 50 km ulkopuolella Yorkissa.