Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Manchester

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Manchester sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Manchester miniopas

Autovuokraamo Manchester
Autonvuokraus Manchester

Manchester on Englanti kaupunki sijaitsee County Great Manchester. Kaupunki sijaitsee länsirannikolla maan pohjoisosassa, ja se on noin 60 km ja Liverpool raja Irlanninmerellä länteen.Se on merkittävä satama kaupungin takia Manchesterin kanava, joka kulkee joen Mersey Liverpoolissa. Vuonna 2008 väestö kaupungin rajojen mitattuna lähes 465 000

Manchester historia juontaa juurensa 1300 ja kaupunki kasvoi, koska tekstiiliteollisuutta. Nykyään on monia museoita kaupungissa, joka tarjoaa johdannon sekä historian ja teollisuudessa, mukaan lukien Manchester Museum ja Cube. Kaupunki on tunnettu hattemakeri, mitä voit oppia lisää osoitteessa Stockport’s Hat Works.Aivan Msnchester on maan suurimmista nähtävyyksistä kuten Blue Planet Aquarium ja eläintarha Chester Zoo yli 500 eri lajia.

Manchester Airport on vilkkain lentokenttä maan ulkopuolella Lontoon alueella. Lennetään eri puolilla maailmaa ja lentokenttä on noin. 14 km kaupungin ulkopuolella.