Autovuokraamo Skotlanti

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Skotlanti

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Skotlanti sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Skotlanti miniopas

Skotlanti
Autonvuokraus Skotlanti

Skotlanti (5,1 miljoonaa asukasta vuonna 2008) on pohjoisin neljän maan, jotka muodostavat Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin – ja on maa-alue 78782 km2.Etelään, rajoittuen Skotlanti vastaan Englannissa, mutta on muuten ympäröi meri joka puolelta.Pohjoisessa ja lännessä sijaitsee Atlantin valtamerellä itään Pohjanmeren ja Lounais Irlanninmerellä. Myös saarilla Hebrideillä Shetland ja Orkney katsotaan olevan osa Skotlannissa.

Maantieteellisesti on tapana jakaa Skotlannin kahteen – ylängöillä pohjoisessa ja alanko etelässä. Koska nämä nimiensämukaisesti on paljon vuoria Pohjois-osassa maata – ja tässä olemme myös löytää UK: n korkein vuori, Ben Nevis (1344 m). Eteläisessä osassa maata on tasaisempi, enemmän maasto. Suurimmat vuonoja leikataan maisemaan sekä itään ja länteen.

Skotlanti, joka on pääasiassa lauhkealla rannikon ilmasto on panostanut matkailuun – ja se on niin kauniita maisemia ja jännittäviä kulttuurielämyksiä maa on tarjottavanaan. Osa mitä Skotlanti on kuuluisa, kiltti (perinteinen vaate miehille, jotka sisältävät erityisiä, ruudullinen hame), soittimien säkkipilli – ja viskin tuotannossa.

Pääoman Edinburgh väkiluku on noin 450000 – samalla maan suurin kaupunki, Glasgow, on keskellä pääkaupunkiseudun n.. 1000000 asukasta.Muita suuria kaupunkeja Skotlannissa Dundeen ja Aberdeenin.

Glasgow International Airport on maan vilkkain lentokenttä.Muuten on olemassa kansainvälisiä lentokenttiä EdinburghAberdeen ja Prestwick.

Auton vuokraus on erinomainen tapa tutustua Skotlantiin. Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus useimmissa kaupungeissa Skotlannissa.