Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lontoo Stansted Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lontoo Stansted Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lontoo Stansted Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lontoo Stansted Lentokenttä
Autonvuokraus Lontoo Stansted Lentokenttä

Etsitkö halpaa vuokra-autoa Lontoon Stanstedin lentokentältä? Auton vuokraaminen suoraan lentokentältä on käytännöllistä, eikä sinun tarvitse murehtia julkisen liikenteen vaihtoehdoista. Valittavanasi on monia eri autotyyppejä ja hintatasoja. On suositeltavaa, että varaat ajoneuvosi hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit varmistaa saavasi auton, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Vertailemalla vuokra-autojen hintoja useamman eri autovuokraamon välillä löydät parhaat tarjoukset. 

Lyhyesti Lontoon Stansted-lentokentästä

London Stansted Airport (STN) sijaitsee 62 kilometriä Lontoosta pohjoiseen, ja sitä käyttävät enimmäkseen halpalentoyhtiöt, kuten Ryanair ja EasyJet. Lentokenttä on Lontoon kolmanneksi vilkkain heti Heathrow’n ja Gatwickin jälkeen ja se palvelee yli 18 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Terminaalirakennuksen saapumishallista löydät useita kansainvälisesti tunnettuja autovuokraamoja, kuten Avis, Hertz, Sixt, Budget, Enterprise, National ja Alamo. 

Lontoon Stanstedin lentokenttä sijaitsee Essexin kreivikunnassa, aivan M11-moottoritien vieressä. Lentokentän lähellä on useita hotelleja, kuten Hilton, Radisson Blu ja Holiday Inn. Alueelta löytyy myös monia golfkenttiä. 

Lähin kaupunki on Bishop’s Stortford, jonka väkiluku on noin 38 000 (2014) asukasta. Kaupunki sijaitsee 9 kilometriä länteen Lontoon Stanstedin lentokentältä ja se tunnetaan suuresta ostoskeskuksestaan, ”Jackson Squaresta”, jossa on runsaasti kauppoja ja kahviloita. 

Liikenne

Brittiläinen tieverkko hyväkuntoisine moottoriteineen on korkeatasoinen. Isossa-Britanniassa ajetaan tien vasemmalla puolella ja ohjauspyörä on auton oikealla puolella. Vaikka suurin osa vierailijoista mukautuu vasemmanpuoleiseen liikenteeseen nopeasti, on tärkeää olla valpas risteyksissä, liittymissä ja liikenneympyröissä. Jos sinulla on vaikeuksia vaihtaa vaihdetta vasemmalla kädellä, kannattaa vuokrata automaattivaihteistoinen auto. 

Muista, että Isossa-Britanniassa nopeusrajoitukset ilmoitetaan maileina tunnissa, ei kilometreinä tunnissa. Nopeusrajoitukset ovat kaupungeissa 30 mailia (n. 48 km/h) tunnissa, maanteillä 60 mailia (n. 96 km/h) tunnissa ja moottoriteillä 70 mailia (n. 112 km/h) tunnissa. 

Lontoon keskustassa ajaminen saattaa tuntua kaoottiselta, ja joillakin alueilla on käytössä ruuhkamaksu arkisin klo 7.00 – 18.30. Ruuhkamaksu on suuruudeltaan 8 puntaa (n. 9,50 euroa). Ruuhkamaksualueet on merkitty punaisilla kylteillä, joissa on valkoinen C-kirjain. Voit maksaa ruuhkamaksun matkapuhelimella, verkossa tai huoltoasemilla. 

Ajovinkkejä

Lentokentältä pääsee Lontooseen M11-moottoritietä. Ison-Britannian pääkaupungissa Lontoossa on noin 8 miljoonaa asukasta, ja se on yksi maailman tärkeimmistä politiikan, liike-elämän ja kulttuurin keskuksista. Lontoossa on paljon maamerkkejä ja nähtävyyksiä, erinomaisia ostosmahdollisuuksia ja vilkas yöelämä. Lontoon tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat ”Big Ben” -kellotorni, Parlamenttitalo, ”British Museum” sekä kuninkaallisten residenssi Buckinghamin palatsi. Suosittuja kohteita ovat myös kansallinen modernin taiteen museo ”Tate Modern” sekä vuonna 1710 rakennettu Pyhän Paavalin katedraali. 

Jos haluat nauttia upeista näkymistä kaupunkiin, sinun kannattaa nousta maailman korkeimpaan maailmanpyörään, London Eye:hin. Lontoo tunnetaan myös teattereistaan, oopperataloistaan ja konserttisaleistaan, joista tunnetuin on ”Royal Albert Hall”, joka vihittiin käyttöön vuonna 1871. 

Voit suunnata vuokra-autollasi myös yliopistokaupunki Cambridgeen, joka sijaitsee noin 50 kilometriä pohjoiseen Lontoon Stanstedin lentokentältä. Cambridge sijaitsee Cam-joen varrella ja sen väkiluku on noin 123 000. Kaupunki on yksi Englannin vanhimmista: se on perustettu jo vuonna 1207. Cambridgessa on lukuisia kauniita rakennuksia, joista tunnetuimpia ovat vuonna 1209 perustettu Cambridgen yliopisto sekä ”King’s College” -kappeli 1400-luvulta. 

Cambridgessa on myös monia museoita, kuten ”Kettle’s Yard” -taidemuseo, arkeologian ja antropologian museo sekä ”Imperial War Museum” -sotamuseo. Sotamuseo sijaitsee Duxfordissa, 20 kilometriä Cambridgesta etelään.