Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lontoo Stansted Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lontoo Stansted Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lontoo Stansted Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lontoo Stansted Lentokenttä

Autonvuokraus Lontoo Stansted Lentokenttä

Lontoo Stansted Airport (STN) sijaitsee noin 50 kilometriä koilliseen Lontoossa .Se on vilkkain lentoasema Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja yksi Lontoon viisi kansainvälistä lentokenttää.Helpoin tapa päästä sisään ja Lontoosta junalla joka kulkee joka 15 minuutin matkan päässä lentokentältä ja kestää 45 minuuttia. Viisi eri yritykset tarjoavat autonvuokraus.

Vuonna 2008 lentoasema 22.360.364 matkustajaa. Lontoon Stanstedin lähinnä halpalentoyhtiöiden käytössä kuten Ryanair ja EasyJet, ja toimii myös päätukikohta näissä yrityksissä. From Stansted voi lentää 160 eri kohteeseen Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa.

Lentokentällä on laaja valikoima kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Lentokentällä on kaksi hotellia lentoasemalla. Bussikuljetus kulkee Lontoon Stanstedin HiltonLondon Stansted.Uusi Radisson SAS-hotelli sijaitsee vain kahden minuutin päässä terminaalista ja pääsee kävelytie katto.United Business Centre sijaitsee lähellä lentokenttää, kokoustiloja ja toimistoja.

Suomi