Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Norwich

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Norwich sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Norwich miniopas

Autovuokraamo Norwich
Autonvuokraus Norwich

Norwich kuuluu läänin Norfolk East Anglia alueella. Kaupunki sijaitsee kaakkoisosassa Englannissa ja se on vain 30 km itään rannikolle raja Pohjanmerellä.Norwich sijaitsee joen Wensum, yläpuolella, missä joki täyttää Wensum joen Yare joka virtaa Pohjanmerellä. Vuonna 1000 on ollut Norwich maan toiseksi suurin kaupunki ja elää yli 130 000 asukkaan kaupungin (2008).

Norwich ulottuu 1000 vuotta ajassa taaksepäin ja historia on paljon tarjottavaa. Vaikka kaupunki kärsi vuonna 2 World War II, se on silti hyvä esimerkki keskiaikainen kaupunki. Kirkko oli rakennettu 1000: n ja osat vanhankaupungin muurissa on edelleen voimassa. Norwich määräajat koskevat myös kaunis ja vanha puutarhat sekä luonnollinen huvipuistoa Go Ape! High Wire metsäseikkailulla. Lapset voivat nauttia olostaan Play Barn on pieni maatila tai pelata maassa Aylsham Fun Barn.

Lentokenttä Norwich kansainvälinen lentokenttä sijaitsee vain 5 km keskustan ulkopuolella.