Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Oxford

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oxford sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oxford miniopas

Autovuokraamo Oxford

Autonvuokraus Oxford

Oxford on tunnettu yliopisto, joka kuuluu maakunnan Oxfordshire. Kaupunki sijaitsee keskellä Etelä-osassa maata. Lähes 100 km pääkaupunki Lontoo, joka sijaitsee kaakkoon, ja joet Thames ja Cherwell kulkee kaupungin läpi.Sen lisäksi, että yliopistokaupunki, tämä on myös matkailu-ja teollisuuskaupunki. Oxford kasvoi noin luostariin ja 700: n ja nykyään asuu lähes 155000 (2008).

Oxford on kaunis kaupunki, joka on merkitty vanhojen rakennusten, kuten kirkkojen ja goottilainen yliopiston rakennukseen. Oxfordin yliopisto on vanhin yliopisto Englanti puhuvissa maissa, ja se perustettiin 1200-luvulla. Oxford tarjoaa monia mielenkiintoisia museoita ja useita kaupunkikierroksia, mukaan lukien kummituskierrokselle Bill Spectre Oxford Ghost Trail vanhassa kaupungissa. Kirjoittajat JRR Tolkien ja CS Lewis olivat molemmat Oxford.

Lähin lentokenttä tarjoaa reittilentoja, Lontoo Heathrow sijaitsee noin. 70 km päässä Oxford.Tämä on suurin lentokenttä Englannissa.

Suomi