Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Newcastle

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Newcastle sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Newcastle miniopas

Autovuokraamo Newcastle
Autonvuokraus Newcastle – Kuva: © Ken Brown

Newcastle uopn-Tyne on kaupunki läänissä Tyne and Wear, ja kaupunki sijaitsee Koillis-Englannissa. Maakunta on nimetty joet Tyne and Wear, joka virtaa alueen ja kaupunki nimettiin 1000-luvulla, kun normannit rakensivat paikalle linnan. Joki Tyne virtaa Newcastle ja kaupunki on kuuluisa hiiliteollisuuden alkoi 1200-luvulla. Väestö Newcastle sijaitsee yli 270 000 (2008).

Newcastle on vanha kaupunki, joka on sekoitus vanhaa ja modernia, mutta merkkejä on teollisuuden kaupunki. Tällä Discovery Museum Lisätietoja sen historiaa ja asemaa kuten hiilen ja puuvillan aloilla. Vanhassa kaupungissa on vielä jäänteitä seinillä 1200 ja useita keskiaikaisia kirkkoja. Blue Reef Aquarium on akvaario haiden ja trooppisten kalojen olisi käynyt, ja joki pakenee järjestää veneretkiä jokea pitkin Tyne.

Newcastle Airport sijaitsee noin 10 km päässä kaupungin keskustasta ja se on 13. vilkkain lentoasema Yhdistyneessä kuningaskunnassa.