Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Manchester Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Manchester Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Manchester Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Manchester Lentokenttä
Autonvuokraus Manchester Lentokenttä

Manchester Airport (MAN) sijaitsee 13,9 km ulkopuolella Manchester City. Rautatieasemalta joka sijaitsee lentoaseman terminaalien 1 ja 2 on säännöllisesti junia Manchesteriin. Manchester Airport on saanut useita palkintoja, kuten Travel Weekly Globe UK parhaaksi lentoasemaksi 2008.

Vuonna 2008 Manchester Airport sai 21.219.195 matkustajaa. Se on vilkkain lentoasema Englannissa mikäli jätetään ne, jotka ovat Lontoossa, ja vuonna 2007 se oli 22 maailman vilkkaimmista. Se on kolme toisiinsa terminaalit. Manchester, on suoria lentoja useisiin kansainvälisiin kohteisiin myös Euroopan ulkopuolella, etenkinYhdysvalloissa. Suosituimmat reitit ovat Palma de Mallorca, DublinAlicanteMalaga ja Dubai.

Ravintolat ja ostokset mahdollisuuksia Manchester Airport on erittäin hyvä. Muita mukavuuksia ovat pankki, lääkärikeskus ja lasten leikkipaikka, joka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Radisson SAS Hotel on suora yhteys lentokentälle. On olemassa useita muita hotelleja lentoaseman Hilton Manchester Airport Hotel.