Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Oldham

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oldham sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oldham miniopas

Autovuokraamo Oldham

Autonvuokraus Oldham

Oldham sijaitsee pohjoiseen, Englanti , läänin Greater Manchester sijaitsee Englanti länsirannikolla.Oldham sijaitsee noin 10 km koilliseen kaupungin Manchesterin ja se kertoo. 70 km Liverpooliin lännessä. Oldham on melko uusi kaupunki Englannissa ja ei alkanut kasvaa ennen teollista vallankumousta vuonna 1700. Tänään väestöstä mitattuna lähes 105 000 (2008).

Sen historia alkaa 1700-luvulla ja sitä ennen alue oli ihanteellinen lampaankasvatuksen. Oldham teki merkin tekstiili-ja puuvilla-alan. Historiallisista nähtävyyksistä on huomattava Foxdenton Hall, rakennettu 1700-luvun alkupuolelta ja Alexandra Park, joka rakennettiin vuonna 1865. Galleria Oldham antaa kävijöille hyvän perehdytyksen historiaamme, vaikka Saddleworth museo tarjoaa ymmärtää, miten ihmiset elivät aikaisemmin sekä näyttely tekstiiliteollisuutta.

Manchester Airport sijaitsee noin 30 km etelään Oldham ja on vilkkain lentokenttä maan ulkopuolella Lontoon alueella.

Suomi