Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Southampton Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Southampton Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Southampton Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Southampton Lentokenttä
Autonvuokraus Southampton Lentokenttä

Southampton International Airport (SOU) sijaitsee 7 km ulkopuolella Southampton. Paras tapa matkustaa välillä lentoaseman ja Southamptonin junalla, ja se on lyhin ”tavallinen kaksi juna – matka ympäri Eurooppaa. Rautatieasemalta lentokentälle, matka useisiin kohteisiin Englannissa, ja nopea juna Lontooseen vuonna 66 minuuttia.Autovuokraamot vastapäätä terminaalin vieressä Short Stay Parkkipaikka. Ne, jotka tarjoavat autonvuokraus Hertz, Avis, Europcar, National ja Alamo.

Vuonna 2008 1.945.993 matkustajat lentoasemalla, joka on 20. suurin Englannissa. Southampton Airport on päätukikohta Flybe. Kolme suosituinta kansainvälisiin kohteisiin ovat PariisissaAmsterdamissa ja Alicante. Southampton on muutamia ravintoloita, tullitta ja pieni valikoima kauppoja. Lähin hotelli, Best Western Botleigh Grange Hotel sijaitsee 5 km päässä lentokentältä.