Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Southampton Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Southampton Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Southampton Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Southampton Lentokenttä

Autonvuokraus Southampton Lentokenttä

Southampton International Airport (SOU) sijaitsee 7 km ulkopuolella Southampton .Paras tapa matkustaa välillä lentoaseman ja Southamptonin junalla, ja se on lyhin ”tavallinen kaksi juna – matka ympäri Eurooppaa. Rautatieasemalta lentokentälle, matka useisiin kohteisiin Englannissa , ja nopea juna Lontooseen vuonna 66 minuuttia.Autovuokraamot vastapäätä terminaalin vieressä Short Stay Parkkipaikka. Ne, jotka tarjoavat autonvuokraus Hertz, Avis, Europcar, National ja Alamo.

Vuonna 2008 1.945.993 matkustajat lentoasemalla, joka on 20. suurin Englannissa. Southampton Airport on päätukikohta Flybe. Kolme suosituinta kansainvälisiin kohteisiin ovat Pariisissa , Amsterdamissa ja Alicante .Southampton on muutamia ravintoloita, tullitta ja pieni valikoima kauppoja. Lähin hotelli, Best Western Botleigh Grange Hotel sijaitsee 5 km päässä lentokentältä.

Suomi