Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Leeds

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Leeds sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Leeds miniopas

Autovuokraamo Leeds

Autonvuokraus Leeds

Kaupunki kuuluu läänin Leeds West Yorkshire ja sijaitsee pohjoisessa Keski- Englannissa .Leeds on solmukohta sekä kaupan ja kuljetuksen, joka johtuu kaupunki liittyy Länsi-ja Itä satamien kautta maahan kanavia ja jokia. Koska Leeds nousi vuonna 1000-luvulla, kaupunki on johtava tekstiiliteollisuudessa. Vuonna 2008 siellä oli noin. 455 000 kaupungissa.

Leeds on moderni kaupunki, jossa historia ulottuu kauas ajassa taaksepäin. Jos haluat oppia vanha Leeds, monia museoita kaupungissa, myös Leeds City Museum ja Royal Armouries museo. Se tarjoaa opastettuja kierroksia Temple Newsam House ja Farm keskiajalta, ja kiinteistö kerran kuului Henry VIII. Leeds tarjoaa teatteria, balettia ja galleriat lisäksi juhlat kuten Leeds International Film Festival ja Leeds West Indian Carnival.

Leeds Bradford International Airport tarjoaa lennot myös Itä-Euroopassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Lentokenttä sijaitsee noin. 12 km keskustan ulkopuolella.

Suomi