Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Jersey Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jersey Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jersey Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Jersey Lentokenttä
Autonvuokraus Jersey Lentokenttä

Jersey Airport (JER) sijaitsee Saint Peter 7.4 km luoteeseen, St Helier on Jersey. Kansanomaisesti tunnetaan porttina lentoasemalta Kanaalisaaret. Bussi nro 15 kulkee jatkuvasti lentoaseman ja St Helier. Europcar ja Hertz autonvuokraus.

Lentokenttä on rakennettu vuonna 1937. Vuonna 2008 1.625.660 matkustajaa Jersey Airport. Useimmat kohteisiin Jersey City Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, kutenLontooManchester ja Glasgow. 10 eri lentoyhtiöiden lentävät Jersey Airport, kuten British Airways, EasyJet ja Flybe.

Kesällä 2009 avattiin kokonaan uusi tulli, jos lisäksi perinteisen verottomia tuotteita voi myös ostaa hyvä valikoima paikallisia tuotteita. Jersey Airport tarjoaa ilmaisen Internet-yhteys. On olemassa kolme ravintolaa ja kahvila lähdettäessä, ja paikka syödä tuloaulassa. Siellä on useita hotelleja lentokentän läheisyydessä.