Autovuokraamo Wales

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Wales

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wales sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wales miniopas

Autovuokraamo Wales
Autonvuokraus Wales

Wales on niemimaa Lounais-Britanniassa, ja on 3 miljoonaa asukasta (2009). Alue rajautuu Englanti itään ja rannikkoalueiden linja Bristolin kanaali etelässä St. George’s Channel länteen ja Irlanninmerellä pohjoiseen.Saarella Anglesey Pohjois-Walesissa, myös kuuluvat.

Maisema Walesin koostuu vuoria, mäkiä, hedelmälliset laaksot, järvien ja vesiputousten – ja alanko rannikolla. Korkein vuori, lumella, joka on 1085 m.

Wales on meri-ilmasto kylmät talvet ja kuumat kesät. Se on pääasiassa viileämpi ja sateisempi Walesissa kuin Englannissa.

Pääkaupunki Cardiff sijaitsee aivan etelään Walesissa, ja on 320000 asukasta.Cardiff on merkittävä satamakaupunki ja se on paljon matkailukohteita. Suosituin on Cardiffin linnaa ja Castell Coch. Pääoma on myös useita mielenkiintoisia museoita, hyviä ostosmahdollisuuksia ja vilkasta yöelämää ravintoloita ja pubeja.

Muita suuria kaupunkeja Wales on SwanseaCamarthen, Newport, Merthyr Tydfil ja Rhondda.

Wales on suuri matkailun ja on tunnettu kauniista ja villiä luontoa. Niemimaa on myös monia kauniita linnoja, rikas historia ja kiehtova kulttuuri. Virallinen kieli Wales on Englanti ja Celtic kieli kymri.

Cardiff International Airport sijaitsee 20 km länteen pääkaupungista.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus Walesissa useimmissa suurissa kaupungeissa. Valitse matkakohde hakukoneen ja varaa vuokra-auto 3 helppoa vaihetta.