Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Luton

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Luton sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Luton miniopas

Autovuokraamo Luton
Autonvuokraus Luton

Luton on kaupunki läänissä Bedfordshire noin. 50 km pohjoiseen pääkaupunki Lontoo. Kaupunki sijaitsee Etelä-osassa maata, ja se on suunnilleen yhtä kaukana Luton sekä Cambridgen ja Oxfordin koillisesta lounaaseen. Vuonna 2008 väestö rekisterin lähes 194 000 Luton on vanha kaupunki on luultavasti perustettu jo 500-luvulla.

Kauppa on tärkeä kaupunki, ja se oli jo markkinoilla. Vuonna 1500, tuotanto alkoi tiiliä, vaikka tuotanto on alkanut vuonna 1600. Nykyään on olemassa useita museoita ja vanhoja rakennuksia, jotka auttavat näyttämään kaupungin pitkä historia. Luton Museum, muun muassa vanha hattu tuotantoa. Lähellä Luton on Woburn Safari Park ja Whipsnade Zoo.

Lontoo Luton Airport sijaitsee 3 km keskustan ulkopuolella ja tarjoaa sekä kotimaan ja kansainvälisiin lentoihin. Lentoasema kuuluu sekä Lontoossa Lutonin ja neljänneksi suurin alan jälkeen HeathrowStansted ja Gatwick.