Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lontoo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lontoo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lontoo miniopas

Autovuokraamo Lontoo
Autonvuokraus Lontoo

Oletko lähdössä loma- tai liikematkalle Lontooseen ja tarvitset vuokra-autoa? Kun vertailet vuokra-autoyritysten hintoja ennen varausta, voit löytää parhaat saatavilla olevat tarjoukset. Auton vuokraaminen Lontoossa antaa sinulle mahdollisuuden käydä mielenkiintoisilla retkillä ja tutustua laajemmin Englantiin omaan tahtiisi. 

Lyhyesti Lontoosta

Lontoo on Ison-Britannian ja Englannin pääkaupunki, ja sen alueella asuu noin 8 miljoonaa ihmistä. Etelä-Englannissa sijaitseva kaupunki on yksi maailman tärkeimmistä poliittisista, taloudellisista ja kulttuurillisista keskuksista. Lontoosta löydät runsaasti maamerkkejä ja nähtävyyksiä loistavien ostosmahdollisuuksien ja vilkkaan yöelämän lisäksi. Lontoon tunnetuimpia maamerkkejä ovat muun muassa Big Ben, Parlamenttitalo ja Brittiläinen museo sekä kuninkaallinen residenssi, Buckinghamin palatsi. Vierailijoiden keskuudessa suosittuja ovat myös modernin taiteen ”Tate Modern” -kansallisgalleria ja Pyhän Paavalin katedraali, joka valmistui vuonna 1711. 

Lontoo tunnetaan myös teattereistaan, oopperataloistaan ja konserttisaleistaan, joista tunnetuin ”Royal Albert Hall” vihittiin käyttöön vuonna 1871. Mikäli haluat kokea upean näköalan kaupunkiin, voit mennä maailman korkeimpaan ”London Eye” -maailmanpyörään. 

Lentokentät

Lontoossa on useita lentokenttiä, joista suurin on Lontoon Heathrow’n lentokenttä (LHR), joka sijaitsee 24 kilometriä kaupungista länteen. Kentältä löydät seuraavat autovuokraamot: Hertz, Avis, Europcar, National, Alamo, Enterprise, Budget ja Sixt. 

London Gatwick Airport (LGW) sijaitsee 45 kilometriä etelään kaupungin keskustasta, ja tältä lentokentältä voit noutaa ennakkoon varaamasi vuokra-auton useilta eri yrityksiltä, kuten Avis, Hertz, Europcar, Sixt, National, Enterprise ja Budget. 

London Stansted Airport (STN) sijaitsee noin 64 kilometriä kaupungista pohjoiseen, ja suurin osa sieltä operoivista lentoyhtiöistä on halpalentoyhtiöitä, kuten Ryanair ja EasyJet. Lentokentän terminaalirakennuksesta löydät useita tunnettuja kansainvälisiä autonvuokrausfirmoja, kuten Avis, Sixt, Budget, Enterprise ja Alamo. 

London City Airport (LCY) operoi myös kansainvälisiä lentoja ja se sijaitsee vain 14 kilometriä itään kaupungin keskustasta. Mikäli haluat noutaa vuokra-autosi täältä, löydät yrityksiä, kuten Avis, Hertz, Alamo, National ja Budget terminaalirakennuksen vierestä. 

Liikenne

Ison-Britannian tieverkko on korkeatasoinen erinomaisesti toimivine moottoriteineen. Monille on tuttu asia, että Isossa-Britanniassa on vasemmanpuoleinen liikenne ja ohjauspyörä on oikealla puolella. Vaikka suurin osa mukautuu vasemmanpuoleiseen ajoon nopeasti, on tärkeää olla valppaana käännöksissä, kaistanvaihdoissa ja liikenneympyröissä. Mikäli vaihteiden vaihtaminen vasemmalla kädellä tuntuu haastavalta, on suositeltavaa vuokrata auto automaattivaihteistolla. 

Muistathan, että Isossa-Britanniassa nopeusrajoitukset on ilmoitettu maileina tunnissa eikä kilometreinä tunnissa. Kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 30 mailia tunnissa. 

Lontoon keskustassa ajo saattaa tuntua kaoottiselta, ja joillain alueilla 8 punnan ruuhkamaksu veloitetaan jokaisena arkipäivänä klo 7.00 – 18.30. Nämä alueet on merkitty punaisella kyltillä, jossa on valkoinen C-kirjain. Voit maksaa ruuhkamaksun matkapuhelimella, internetissä tai huoltoasemilla. 

Ajovinkkejä

Päiväretki Brightonin merenrantakohteeseen vuokra-autolla Lontoosta on suosittu valinta kesällä. Kaupunki sijaitsee 103 kilometriä Lontoosta etelään, noin 2 tunnin ajomatkan päässä, ja siellä on kauniit rannat. Brighton on myös suosittu kohde purjelautailuun, purjehdukseen ja rantalentopalloon. Eräs merkittävä turistikohde on Kuninkaallinen paviljonki, joka valmistui vuonna 1823 kuningas Yrjö IV:n asunnoksi ja jonka myöhemmin osti Brightonin kaupunki. Nykyään paviljonki on avoinna yleisölle. Toinen suosittu nähtävyys on ”Palace Pier” -laituri, josta löydät ravintoloita, pelihalleja ja huvipuistolaitteita. 

Vielä yksi loistava vinkki päiväretkelle Lontoosta on eräs Englannin tunnetuimmista maamerkeistä, ”Stonehenge”. Tämä esihistoriallinen monumentti, joka sijaitsee 136 kilometriä lounaaseen Lontoosta, on megaliittinen kivirakennelma, jota ympäröi maavalli. Stonehenge on listattu Unescon maailmanperintökohteiden luetteloon, ja osa sen kivirakenteista on yli 3 000 vuotta vanhoja.