Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lontoo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lontoo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lontoo miniopas

Autovuokraamo Lontoo

Autonvuokraus Lontoo

Lontoo on pääkaupunki Yhdistyneen kuningaskunnan ja sijaitsee maan eteläosassa. Thames jakaa kaupungin kahteen osaan ja yhtyy Englanti kanava 65 km etelämpänä. Kaupunki on jaettu 32 kauppalat ja Vanhankaupungin Lontoon City, joka soitti juuri City. Lontoo on ollut noin noin 2000 vuotta ja toimi   kauppa on jo noin vuonna 60 jKrKr. Tänään väestöstä noin. 7500000 (2008).

Lontoossa on paljon tarjottavaa, sekä historiallisia rakennuksia, kuuluisan puistoja ja maailmankuulun teatteri Westend. Vierailijat voivat poimia ja valita kaikenlaisia museoista, Museum of Lontoo Madame Tussauds. Tunnettuja rakennuksia on kellotorni Big Ben ja maailmankuulu linna Tower of Lontoo, jos kruununjalokivi sijaitsevat. Muita nähtävyyksiä, jotka olisi otettava vierailla Buckinghamin palatsi, Lontoo Zoo ja Sea Life Lontoo Aquarium.

Lentokentät Lontoon Gatwickin lentokenttä, Stansted Airport , Lontoo City Airport, Lontoo Luton Airport ja suurin on Heathrow’n lentokentälle , joka sijaitsee noin. 30 km päässä kaupungin keskustasta.

Suomi