Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bolton

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bolton sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bolton miniopas

Autovuokraamo Bolton
Autonvuokraus Bolton

Bolton sijaitsee Englanti läänin tai maakunnan nimi Suur- Manchester. Kaupunki sijaitsee 18 km luoteeseen suuremman kaupungin Manchesterin ja alue sijaitsee luoteisosassa Englannissa. Määrä ihmisiä Bolton olivat yli 140   000 vuonna 2008.Kun kutojat Flanderista asettuivat alueelle 1400-luvulla, he oppivat taiteen kudonta päälle. Kauan sen jälkeen Bolton oli yksi maailman johtavista puuvilla uistinta.

Bolton on monia erilaisia museoita ja ovat Bolton Museot. Yksi paikoista, joita kannattaa vierailla on Smithills Hall. Tämä on vanha ja kunnioitettava rakennuksen pitkä historia ulottuu keskiajalle. Koska sen historiasta ja asukkaiden odotetaan paikka ahdisti ja monet tarinat eivät ole koskaan saaneet looginen selitys.

On olemassa useita lentoasemia lähellä Bolton ja yksi niistä on Manchesterin lentokentälle. Se tarjoaa kansainväliset lennot ja lentokenttä sijaitsee noin. 30 km ulkopuolella Bolton.