Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Liverpool

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Liverpool sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Liverpool miniopas

Autovuokraamo Liverpool
Autonvuokraus Liverpool

Liverpool on yksi suurimmista kaupungeista ja se sijaitsee länsirannikolla Pohjois- Englannissa. Kaupunki sijaitsee vain pohjoiseen rajan Walesin, läänin nimi Lancashire.
Sijainti on keskeinen, juuri suulle Mersey Irlannin merellä ja oli pitkään Ison-Britannian suurin satama, mutta hävisi kilpailun vuonna 1960. Väestön mitattiin vuonna 2008 lähes 470 000

Liverpool on paljon tarjottavaa, sekä vanhoja ja moderneja. Ensimmäistä kertaa kaupungin mainitaan 1191 ja erityisesti satama on yksi iso museo. Rakennukset että Cunard, satama Liverpool ja St George’s Hallissa on otettu käynti ymmärtää hieman Liverpoolin historia ja ainutlaatuinen arkkitehtuuri. Jäsenet Beatles oli Liverpoolin ja täällä voi kokea useita matkoja Beatles Magical Mystery Tour, lisäksi Beatles Story museo.

Liverpoolin John Lennonin lentokenttää sijaitsee noin. 12 km keskustan ulkopuolella ja on nimetty Beatle ja rauhan aktivisti, joka ammuttiin ja kuoli 1980.