Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bristol

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bristol sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bristol miniopas

Autovuokraamo Bristol
Autonvuokraus Bristol

Bristol on kaupunki ja maakunta sijaitsee Lounais Englannissa. Se on 15 km suulle Avon ja satama täällä on yksi tärkeimmistä maassa. Se ei ole vain portti, joka on tärkeä Bristol, mutta se on myös kulttuurikeskus. Bristolin asukasluku oli arviolta määrä hieman yli 430000 vuonna 2008, jolloin kaupunki Englannin kuudenneksi suurin.

Jo 1000-luvulla, Bristolin sataman kasvaa, ja 1300-luvulla, tämä oli yksi maan kolmesta suurimmasta keskiaikaisia kaupunkeja. Monissa paikoissa Bristol on pitkä historia, linnoja Berkeleyn linna, joka on yli 900 vuotta vanha. Vanha kaupunki on näkemisen arvoinen sen kapeita katuja, ja Bristol Cathedral on yksi kauneimmista.Lisäksi määräaikojen kanssa Bristol Zoo Bristol Eläintarha Puutarha, Blue Reef Aquarium ja Horse Country.

Lähin lentokenttä on Bristol International Airport, joka tarjoaa lentoja useilla mantereilla. Se kestää noin 20 minuutin ajomatkan päässä keskustasta lentokentälle.