Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Liverpool John Lennon Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Liverpool John Lennon Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Liverpool John Lennon Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Liverpool John Lennon Lentokenttä
Autonvuokraus Liverpool John Lennon Lentokenttä

Liverpoolin John Lennonin lentokenttää (LPL) sijaitsee 12 km kaakkoon Liverpool. On säännöllisesti busseja välillä Liverpool ja lentoasemalle ja rautatieasemalle Liverpool pääsee parhaiten kohteisiin Englannissa. Viisi yritystä tarjoavat autonvuokraus.

Vuoteen 2007 oli useimmilla lentoasemilla Euroopassa nopein kasvu 875000 matkustajaa vuonna 1998 noin 5,5 miljoonaa vuonna 2007.Vuonna 2008 käytetty 5,33 miljoonaa matkustajaa lentoasemalla. Vilkkaimmat reitit (2008), MalagaDublinAlicanteAmsterdam ja Palma de Mallorca.

Koska lentoasema nimettiin legenda John Lennon vuonna 2002, lentoasema on panostanut voimakkaasti taide. Useat näyttelyt ovat John Lennonin elämän ja työn tekemistä.
Liverpool on hyvä valikoima tullitta, apteekit ja muut kaupat, ja 12 eri ruokapaikkoja. Niistä nähtävyyksistä on mahdollisuus vuokrata kokoustiloja ja rukouksen huone, langaton internet lisämaksusta. Hampton by Hilton kanssa 160 huonetta ja se sijaitsee lähellä lentokenttää.