Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Portsmouth

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Portsmouth sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Portsmouth miniopas

Autovuokraamo Portsmouth
Autonvuokraus Portsmouth

Portsmouth sijaitsee Portsea saari kaukana etelässä Englannissa. Kaupunki kuuluu maakunnan Hampshire, joka sijaitsee maan länsiosassa ja on toiseksi suurin kaupunki Hampshire. Portsmouth on perustettu vuonna 1100, ja tänään on noin 200 000 asukkaan kaupungin (2008). Satama Portsmouth on ollut yksi maan tärkeimmistä monen vuosisadan ajan, niin koska se on perusta kuninkaallisen laivaston ja koska maailman vanhin kuivatelakka sijaitsee täällä.

Portsmouth on sekoitus vanhaa ja modernia kanssa historiallinen ja kunnianarvoisa satamaan suurten ostoskeskusten ja vilkasta yöelämää. Satama-alue on vanha laiva, jossa voit hallitus ja monet museot. D-Day Museum käsittelee päivä vuonna 1944, kun liittoutuneet otti kanavan Portsmouthista Normandiaan. Pyramidit ovat uima-paratiisi koko perheelle, kun Clarence Pier on suuri huvipuisto kaiken ratsastaa ravintoloissa.

Southampton Airport on lähin lentokenttä ja on noin. 30 km päässä kaupungista.