Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lontoo Gatwick Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lontoo Gatwick Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lontoo Gatwick Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lontoo Gatwick Lentokenttä

Autonvuokraus Lontoo Gatwick Lentokenttä

Gatwickin lentokenttä (LGW) sijaitsee noin 45 km Lontoon keskustasta etelään, ja se kestää noin tunnin. 30-50 minuutin junamatkan päässä Lontoo asemilla.Pääset lentokentältä autolla tai bussilla ajaa pitkin M23-moottoritien ja sammuvat exit 9 Myös mahdollisuuksia autonvuokraus ja taksin lentokentälle.

Gatwickin lentokenttä on toiseksi vilkkain lentoasema Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 32 miljoonaa matkustajaa vuonna 2009. Osa lentoyhtiöiden lentoasemalla on Scandinavian Airlines, British Airways ja US Airways, joka tarjoaa lentoja eri puolilla maailmaa, mukaan lukien Napolin, Vancouver ja Sharm El Sheikh.

Lentoasema ylpeilee suuri valikoima baareja, ravintoloita ja kauppoja, kuten Hugo Boss, Mango ja varustautua.