Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Newcastle Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Newcastle Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Newcastle Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Newcastle Lentokenttä

Autonvuokraus Newcastle Lentokenttä

Newcastle Airport (NCL) sijaitsee 9.3 km ulkopuolella Newcastle .Yksi helpoimmista tavoista päästä ja lentokentälle on matkaa metrolla, joka on yksi nykyaikaisimmista Englannissa , ja liittyy 60 eri asemilla.Autovuokraamot Europcar, National, Alamo, Hertz ja Avis ovat pohjakerroksessa terminaalia vastapäätä kotimaan lennoilla.

Vuonna 2008 5.039.993 matkustajaa vieraili Newcastle Airport. On päämaja Itä Airways, Easyjet, Jet2.co, Thomas Cook Airlines ja Thomson Airways. Viisi suosituinta kohteet ovat Amsterdam , Palma, Alicante , Malaga ja Dublin .

Lentokentälle on noin 10 baaria, kahvilaa ja ravintolaa. Se on uusittu vuonna 2007 ja siitä lähtien se on saanut hyvän valikoiman tullitta ja muita kauppoja. Se on tunnetusti erittäin lapsiystävällinen ja tarjoaa erityisen valikoima lasten olipa kyse viihde-, ostos-ja ruokailutila. Cheviot Executive Lounge on kaikkien matkustajien saatavilla maksullinen ja on internet, puhelin ja faksi. Britannia Hotel Newcastle Airport ja Newcastle Airport Premier Travel Inn sijaitsee kävelymatkan päässä lentokentältä n.

Suomi