Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Nottingham

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nottingham sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nottingham miniopas

Autovuokraamo Nottingham

Autonvuokraus Nottingham

Nottingham sijaitsee Englannissa ja on noin. 280 000 asukasta.Kaupunki on eniten kasvaa maassa ja toiseksi eniten kasvaa Britanniassa. Tuttu tarina Robin Hood alkoi Sherwood, aivan Nottingham. Jos tarina on totta on keskusteltu, mutta se on ollut suuri vaikutus kaupungin. Nottingham on tunnettu myös luolat, joita käytettiin aiemmin kaupungin köyhimpiä. Luolat olivat myös käytetty 2 World War II suojaa ilmahyökkäykset.

Suomi