Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Wolverhampton

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wolwerhampton sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wolwerhampton miniopas

Autovuokraamo Wolwerhampton
Autonvuokraus Wolwerhampton

Wolverhampton on kaupunki, joka kuuluu Englanti läänin West Midlands. Kaupunki sijaitsee länteen keskeinen osa Englannin ja maan toiseksi suurin kaupunki,Birmingham sijaitsee 20 km kaakkoon kaupungin.Wolverhampton perusti Lady Wulfruna vuonna 985, ja tänään kotiin yli 250 000 kaupungissa.Wolverhampton on yksi niistä kaupungeista, jotka muodostavat Black Country, joka on termi voimakkaasti teollisuusmaiden alueella Englannissa.

Ennen teollista vallankumousta, Wolverhampton markkinoiden erikoistunut villan tuotannossa, mutta alkoi myöhemmin kivihiiliteollisuuden. Monet museot tarjoavat johdannon Wolverhampton teollisuuden ja historiasta. Monet vanhat rakennukset ovat myös täällä, kuten Pyhän Pietarin peräisin 1400-luvulta. Wickid Animal Adventure on pieni eläintarha, joka on auki lähes päivittäin, ja Northycote Farm Country Park on 400 vuotta vanha maatila.

Lähin lentokenttä reittilennot Birmingham International Airport. Lentokenttä sijaitsee noin. 30 km lounaaseen Wolverhampton.