Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bournemouth

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bournemouth sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bournemouth miniopas

Autovuokraamo Bournemouth

Autonvuokraus Bournemouth

Bournemouth on kaupunki, joka sijaitsee kokonaan Etelä- Englannissa .Kaupunki sijaitsee maakunnassa Dorset ja raja Englanti Channel etelään. Bournemouth on perustettu vuonna 1810, ja vuonna 2008 väkiluku on hieman yli 160 000 Keskeltä 1800, kaupunki oli suosittu uima-ja vapaa-ajan paikka. Bournemouth elää enimmäkseen matkailuun, koska ilmasto on lämpimämpi Englannissa ja on eniten aurinkoisia päiviä.

Se on paljon nähtävää ja koettavaa Bournemouth kuin kutsuva ranta ja kaupunki on tunnettu monista kukka puutarha ja kaunis linnoja. Kirjailija Mary Shelley on haudattu hautausmaalle ja kaupunki tarjoaa useita museoita ja toimintaa. Koko perhe voi nauttia olostaan Oceanarium, joka on suuri akvaario tai katsella Bournemouth ylhäältä iso ilmapallo.

Bournemouth Airport sijaitsee noin. 7 km keskustan ulkopuolella ja vuonna 2008 parhaaksi lentokentällä Britanniassa ja kolmanneksi paras maailmassa.

Suomi