Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Burnley

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Burnley sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Burnley miniopas

Autovuokraamo Burnley

Autonvuokraus Burnley

Burnley on kaupunki läänissä Lancashiren Englannin .Läänin sijaitsee länsirannikolla Pohjois-Englannissa, kun Burnley sijaitsee itään Lancashire. Joet River Calder ja River Brun toisiaan täällä, ja se on noin 18 km kaupungin Blackburn lännessä. Se on noin. 35 km ja Manchester joka sijaitsee etelään Burnley.Väestöstä on arviolta yli 70 000 (2007).

Vuonna 1200 Burnley sai luvan pitää markkinoita ja 1700-luvun lopulla kaupunki oli laajentunut huomattavasti, koska sen merkitys puuvillan alalla. Nykyään on olemassa useita historiallisia rakennuksia kaupungin, myös keskiaikainen Towneley Hall, joka on museo ja galleria. Lisäksi paikallisen panimon Moorhousen vuodesta 1865, rajoitetaan kaupungin enemmän festivaaleja kuin Burnley National Blues Festival, joka on yksi maan suurimmista.

Lähin suuri lentokenttä on Leeds Bradford International Airport, joka sijaitsee noin 40 km ulkopuolella Burnley. Lentokenttä tarjoaa yhteydet monista maista.

Suomi