Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Birmingham

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Birmingham sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Birmingham miniopas

Autovuokraamo Birmingham
Autonvuokraus Birmingham

Birmingham on länsiosassa Keski Englannissa, Midlandsin alueella.Tällä alueella virtaavat joet kuten Severn-joen Trent-joki ja Ouse-joki. Birmingham on toiseksi suurin kaupunki Englannissa jälkeen Lontoossa, ja vuonna 2008 asukasluku arviolta yli 1 000 000Vuonna 1100 Birminghamissa oli kaupunki, joka asui pitämällä markkinat, ja se kasvoi kaupunki aikana teollisen vallankumouksen Englannissa 1700-luvun lopulla.

Birmingham on kulttuurikaupunki, joka kiistää enemmistö haluaa. Brimingham Royal Ballet on Britannian johtava balettiryhmä, ja kaupunki tarjoaa myös muita tanssitapahtumissa DanceXchange ja International Dance Festival. Muut festivaalit kuuluu St. Patrick’s Day Festival järjestetään helmikuussa ja kiinalainen uusi vuosi vietetään Kiinan Quarter. Jotta historia buffs voi Birmingham tarjoaa monia museoita ja nähtävyyksiä ovat peräisin keskiajalta.

Birmingham International Airport on 10 km kaupungin ulkopuolelle, ja vuonna 2007 6 vilkkain lentokenttä maan.