Autovuokraamo Irlanti

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Irlanti

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Irlanti sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Irlanti miniopas

Irlanti

Autonvuokraus Irlanti

Irlanti on läntisin Brittein saarten ja koostuu Irlannin tasavallan ja Pohjois-Irlanti (joka kuuluu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja sijaitsee koilliseen saaren). Irlannin tasavalta on 4,2 miljoonaa asukasta (2008), ja on rantaviivaa Atlantin valtamerellä länteen, Pohjois-kanava koilliseen Irlanninmerellä itään, Kelttienmeren lounaisen ja St. George’s Channel kaakkoon.

Maisema Irlannissa koostuu kallioita, kukkuloita ja småfjell pitkin rannikkoa ja tasaisempi maiseman keskelle osassa maata. Korkein huippu on Carrauntoohil – joka on 1038 m.

Irlanti on meri-ilmasto on leudot talvet ja viileät kesät. Se on suurin sademäärä länsiosissa.

Irlanti on ehkä parhaiten tunnettu olut lajitella – Guinness, mutta myös Riverdance ja perinteistä irlantilaista kansanmusiikkia ovat teemojen yhdistää maan kanssa.

Pääoman Dublin on myös maan suurin kaupunki ja 1 miljoonan asukkaan pääkaupunkiseudulla. Dublin   Sijaitsee itärannikolla, ja on tärkeä satamakaupunki lauttayhteyksiä Britanniassa.Kaupunki on täynnä sivustoja taiteen, kulttuurin ja historian, ja on myös vilkas yöelämä ja hyvät ostosmahdollisuudet. Merkittävä matkailukohde on linna Dublin Castle, 1200-luvulla.

Muita suuria kaupunkeja Irlanti, Cork, Limerick, Galway ja Waterford.

Irlannin suurin lentokenttä on Dublinin lentokentälle, joka sijaitsee 12 km kaupungista pohjoiseen.

Lisäksi on olemassa kansainvälisiä lentokenttiä kaupungeissa Corc ja Shannon.

Käytä auto on ehkä paras tapa tutustua Irlantiin. Etsi ja löydä laajan valikoiman vuokra-auto enintään kohteisiin hakukone yllä.