Autovuokraamo Irlanti

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Irlanti

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Irlanti sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Irlanti miniopas

Irlanti
Autonvuokraus Irlanti

Irlanti on läntisin Brittein saarten ja koostuu Irlannin tasavallan ja Pohjois-Irlanti (joka kuuluu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja sijaitsee koilliseen saaren). Irlannin tasavalta on 4,2 miljoonaa asukasta (2008), ja on rantaviivaa Atlantin valtamerellä länteen, Pohjois-kanava koilliseen Irlanninmerellä itään, Kelttienmeren lounaisen ja St. George’s Channel kaakkoon.

Maisema Irlannissa koostuu kallioita, kukkuloita ja småfjell pitkin rannikkoa ja tasaisempi maiseman keskelle osassa maata. Korkein huippu on Carrauntoohil – joka on 1038 m.

Irlanti on meri-ilmasto on leudot talvet ja viileät kesät. Se on suurin sademäärä länsiosissa.

Irlanti on ehkä parhaiten tunnettu olut lajitella – Guinness, mutta myös Riverdance ja perinteistä irlantilaista kansanmusiikkia ovat teemojen yhdistää maan kanssa.

Pääoman Dublin on myös maan suurin kaupunki ja 1 miljoonan asukkaan pääkaupunkiseudulla. Dublin   Sijaitsee itärannikolla, ja on tärkeä satamakaupunki lauttayhteyksiä Britanniassa.Kaupunki on täynnä sivustoja taiteen, kulttuurin ja historian, ja on myös vilkas yöelämä ja hyvät ostosmahdollisuudet. Merkittävä matkailukohde on linna Dublin Castle, 1200-luvulla.

Muita suuria kaupunkeja Irlanti, Cork, Limerick, Galway ja Waterford.

Irlannin suurin lentokenttä on Dublinin lentokentälle, joka sijaitsee 12 km kaupungista pohjoiseen.

Lisäksi on olemassa kansainvälisiä lentokenttiä kaupungeissa Corc ja Shannon.

Käytä auto on ehkä paras tapa tutustua Irlantiin. Etsi ja löydä laajan valikoiman vuokra-auto enintään kohteisiin hakukone yllä.