Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Jersey

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jersey sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jersey miniopas

Autovuokraamo Jersey
Autonvuokraus Jersey

Jersey on saari Englanti Channel, joka sijaitsee aivan rannikolla Normandian Pohjois Ranskassa. Tämä on suurin ja eteläisin Kanaalisaaret ja sovelletaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tärkein kaupunki Jersey nimeltään St. Helier, saaren väkiluku on yli 91 000 (2009). Ranska on virallinen kieli, mutta lähes koko väestö puhuu Englanti.

Saarella on ollut yhteiskunnan yli 1000 vuotta ja tekee matkailijat, koska lämmin ilmasto. Jersey määräajoista kauniit maisemat ja monet kukat ja kauniit rannat. Tässä on jotain kaikille, niin historiallisia linnoja ja museoita, kuten merimuseo ja historiallinen museo Jersey Museum. Aktiviteetteja koko perheelle voi olla eläintarha, Durrell Wildlife Conservation Trust ja huvi aMaizin! Maze ja Seikkailupuisto. Creepy Valley toimintakeskus tarjoaa myös laser torjumiseksi ja kiipeilyä.

Jersey Airport sijaitsee St. Peter, joka on noin. 7 km luoteeseen St. Helier.