Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bradford

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bradford sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bradford miniopas

Autovuokraamo Bradford
Autonvuokraus Bradford

Bradford sijaitsee läänin Yorkshiren, mikä on suurin maakunta Englannissa. Kaupunki sijaitsee Pohjois-Englannissa, sivujoki joen Aire. Manchester sijaitsee noin 60 kilometriä etelään Bradford, kun Leeds on paikalla 14 km itäsuunnassa.Vuonna 2009 väestö Bradford mitattuna vajaat 300 000

Bradford on jo vuosia perustunut pääasiassa ja tämä tarina juontaa juurensa 1300. Kaupunki on kulttuuriaarre sekä palkittu näyttelyissä ja museoissa, ja paljon kauniita viktoriaanisen rakennuksia. Unescon maailmanperintökohde, Saltaire on pieni paikka lähellä Bradford ja on ainutlaatuinen esimerkki viktoriaanisen kyliä.National Media Museum on tunnettu museo perustuu osittain televisio, elokuvat ja radio. Vuonna Haworth Brontë Parsonage Museo sijaitsee joka asuu kuuluisa kirjailija sisaret Emily, Anne ja Charlotte Brontë.

Leeds Bradford International Airport tarjoaa lennot eri puolille maailmaa ja sijaitsee 12 km ulkopuolella Bradford.